mandag 25. november 2013

Klatringa så langt...

Planen for klatringa er 2 dager klatring, og så en hviledag. For så starte på nytt igjen.

Målet for oss som er her nå, Henning, Jarle, Sindre og meg, så var en av øktene tiltenkt klatring i hula, for så å reise til et annet crag for litt variasjon på den neste klatredagen. Så langt har klatringa foregått i Cova Gran, Futbolin, Rodellar, St. Lorenc de Montgai og Terradets.

Henning fikk en god dag i Rodellar med onsight av en rute, og en i andre forsøk, 7b+ og 7c. Ellers går det i jobbing på Fabelita for Henning.

Sindre, la grande noruego, er som alltid sterk, og har fått gått en ny rute i Montgai, 8b. Han har også hatt mange gode forsøk i det siste på Fabela extension 9a. Det er bare et tidsspørsmål før det blir Cava-feiring, og andre nordmann som kommer til å gå ei rute av grad 9a.

Jarle fikk sendt ruta si, Fabelita 8c+ i hula, som var målet hans på de 2 ukene han var her. Dette skjedde på siste forsøk, på siste dagen før han skulle reise hjem til Norge. Rutesendinga og bursdagen til Sindre ble feiret med hjemmelaget Paella og Cava.

For min egen del så har jeg kun fått sendt ruter på Futbolin cragget, men etterhvert som formen kommer seg så håper jeg på å få sendt noen ruter i hula, og på de andre craggene vi besøker.
 
På vei gjennom Rodellar på vei til klatringa

Delfinen i Rodellar

Henning poserer utenfor hula i St. Lorenc de Montgai. I bakgrunnen sees en av de store damanleggene i området.

Jarle på ei hard rute i St. Lorenc de Montgai

Sindre. Ruta ble sendt i sola i siste støt.

Sindre på støt. Jarle sikrer.

I bakgrunnen sees landsbyen St. Lorenc.

Jarle på et av mange støt...


Oversiktsbilde av Cova Gran. Hula ligger kun 800m nedenfor Santa Linya.

Oversiktsbilde fra Terradets.

Terradets består av lange pump-ruter i ikke fullt så bratt terreng som i Cova Gran-hula.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar