torsdag 14. november 2013

Font 2013



Font! byen sør for Paris med bøkeskog, og ikke minst ekstremt mange små og store sandsteiner. Endelig kunne ting begynne å skje, og ikke bare masse ensom kjøring på brede motorveier med fartsgrenser som jeg og all min last aldri ville komme til å overskride..

Når jeg og Henning kom fram til Font så drog vi rett til fri-campen på Hippodromen, en av de siste lovlige camping plassene i nærheten av Font som er gratis. Der satte vi opp hvert vårt telt, tok kvelden, og tenkte på all den tørre steinen vi skulle klatre på dagen etterpå..
Første middag på hippodromen!

Våte telt etter 4 dager på camping! På tide med Gite...

Tørr stein fikk vi selvsagt ikke før 2 dager etterpå. Det ble mye trasking i de to dagene for å kikke på bløt stein. Men tilslutt fikk vi sjansen til å buldre litt.. innimellom regnbygene.
Campinglivet ble etter hvert litt slitsomt, så når Tarjei, Bjørn og Kathrine meldte sin ankomst i skogen og hadde leid gite (leilighet) så var det ikke vanskelig å be oss selv over for litt vin. Det endte jo med at vi både lagde middag der, drakk vin og fant oss en plass på stua for å sove… Og der ble vi resten av oppholdet deres J.
Henning lager middag! Tarjei Slapper av fyrer i ovnen!


Middag i giten til Tarjei, Bjørn og Kathrine
Etter hvert ble også været betraktelig bedre, og flere buldreproblemer ble gått på mer og mindre kjente områder av skogen. For min del var det flere nye steder fra tidligere turer nedover til Fontainbleau.

Alltid godt med en hvil etter bratte motbakker..
På vei til Cul de Chien..


Henning fikk gått en del harde problemer som han har prøvd på opp igjennom årene. For de mer interesserte kan disse leses om på bloggen hans. Mens Henning støtet hardt gikk jeg gikk rundt og fikk gått god del lette og middels harde problemer, men ingenting verdt å melde… kanskje noen av de hardere problemene jeg prøvde kan bli gjort på returen!
Samme dag, tirsdag 04.11, som Tarjei, Bjørn og Kathrine skulle dra tilbake til hhv. Norge og Danmark bestemte vi oss for å starte turen nedover til Sør-Frankrike, med forhåpentligvis mindre regn, gode forhold samt starte tauklatringa..
Avreise fra Giten. På vei til Sør-Frankrike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar